top of page

Vrouwen samenzijn cirkels

Vrouwzijn en de elementen
Locatie: Oosterplas in 's-Hertogenbosch (buiten)
 

Met moeder aarde als onze drager en begeleider, zullen we samen een sacred space creëren om simpelweg te kunnen zijn. Door middel van channeling, rituelen/opdrachten, open delen en luisteren, versterken we de verbinding met onszelf en zo ook met de aarde. We maken bewust contact met de elementen zodat we deze makkelijker kunnen herkennen in onszelf. Het contact met de elementen brengt ons in een gevoel van thuiskomen en daardoor een plek waar we altijd op in kunnen tunen. Door dit samen te doen, verankeren we deze lagen in onszelf makkelijker en krachtiger. 

Vrouwzijn en de elementen cirkel is een plek van compassie, verbinding, openheid en de roeping om gewoon te mogen zijn. 

Datum van aankomende cirkel komt binnenkort online.

€15,-

DSC_0910.JPG

Vrouwzijn en verzachten
Locatie: Yoga aan de kade in Den Bosch (binnen)
 

Wanneer vrouwen samenkomen in een warme ruimte met het verlangen naar verbinding, ontstaat er al snel magie. Hihi. Een diepere laag word wakker, een laag van intuïtief weten, voelen, communiceren, uitdragen. Een laag waarbij de controlerende mind in het niets valt, omdat deze laag onze natuurlijke staat is. En ja daar zijn we nogal vanaf geraakt met z'n alle, en dat is oké. Des te fijner en voldaan is het nu om samen te komen en deze staat weer opnieuw te ontdekken en eigen te maken. Het hart en de buik staan centraal in deze cirkels, de rauwheid en de zachtheid van de vrouw. 

Vrouwzijn en verzachten cirkel is een plek waar warmte, verzachting, verdieping, kwetsbaarheid en waarheid centraal staan. We tunen ter plekke in op de energie van de groep en maken bewust wat er gezien mag worden in ons. 

Datum van aankomende cirkel komt binnenkort online.

€15,-

bottom of page