top of page

Rouw zacht vrouw

Verlies komt in verschillende soorten en maten en laat een (grote) impact achter op jouw leven in het hier en nu. Ik heb ervaren dat verlies terugkomt in verschillende levenssituaties zoals: het overleiden van een dierbare, de ontwikkeling van meisje naar vrouw, transformatie/bewustwording proces van je oude ik naar je nieuwe ik, loslaten van een relatie, herstel en revalidatie van fysieke beperkingen. Verlies is een onderdeel van de natuurlijke cyclus van het menszijn. Bij verlies ontstaat als het ware een gat van leegte, dat heel graag opgevuld wilt worden. Dit is waar rouw begint omdat die leegte oncomfortabele emoties met zich meebrengt zoals eenzaamheid, verdriet, wanhoop, frustratie, machteloosheid en angst. Vaak hebben we moeite deze emoties te doorvoelen omdat ze zo intens, pijnlijk en confronterend kunnen zijn, we creëren dan beschermingsmechanismes.

 

Een beschermingsmechanisme doet er alles aan om te voorkomen dat je de pijn die je hebt ervaren bij verlies (of andere heftige gebeurtenis) niet nog eens hoeft te doorstaan. Vaak hebben we niet eens door dat we dit mechanisme hebben, totdat ons lichaam aangeeft dat we vol zitten en dat we te ver van onszelf zijn weggeraakt. Dan krijgen we te maken met mentale, emotionele, fysieke of spirituele beperkingen, denk aan depressie, angststoornissen, verslavingen en eetstoornissen. Je lichaam gaat in een vlucht, vecht of bevries modus en vanuit daar ontstaan belemmerende patronen en blokkades.

 

Het meest belangrijke bij het toelaten van rouw emoties is het mechanisme helder te krijgen dat je weghoud van het voelen. We onderzoeken de daarbij horende gedachten- en handelspatronen zodat we hierover bewustzijn en helderheid kunnen creëren. Dit zorgt voor begrip naar jezelf en dit is essentieel bij het toelaten van rouw. Het mogen voelen van pijnlijke emoties is een grote stap naar verzachting, omdat deze emoties je dichterbij de liefde voor jezelf brengen. De emoties horen namelijk bij jou en verzachten gaat over het zacht en liefdevol zijn in alles wat jij in dit moment bent. Verzachten gaat over het terugkeren naar de wijsheid die ieder van ons in zich draagt en die precies weet hoe jij er het beste voor jezelf kunt zijn. Door deze wijsheid steeds meer te volgen, zal je steeds meer je hart kunnen openen en het vertrouwen opbouwen er voor jezelf te kunnen zijn in die momenten van leegte.

Verlies

Beschermingsmechanisme

Verzachten

DSC_1232.JPG

'Het toelaten van rouw is een kans om je hart keer op keer open te breken naar grootsere zelfliefde.'

1 -1 begeleiding
Het verwerken van verlies vraagt niet alleen om liefde, maar ook om ruimte, steun en bekrachtiging.
Ik bied je graag zachte ruimte waarin jouw verhaal er helemaal mag zijn en waarin ik je intuïtief mag ondersteunen.

Ik heb een lijst samengesteld van verzachtingstechnieken die mij gedurende de jaren hebben geholpen in het verwerken van verlies. Deze technieken zijn gebaseerd op werken vanuit lichaamswijsheid oftewel intuïtie.
Hier vinden we onze eigen wijsheid voor zelfheling en vertrouwen in onszelf en ons pad.

Deze pakketten bied ik uitsluitend online aan.


 

Verzachtingstechnieken

Rouw zacht vrouw
online basis pakket
 

Het basis pakket bestaat uit:

- Een eerste ontmoeting waarbij we elkaar leren kennen in een
'openhart(ig) gesprek'. In dit gesprek is er alle ruimte voor jouw verhaal en creëren we helderheid door het verkennen we jouw emoties, gedachtenpatronen en belemmeringen. Vanuit hier vullen we jouw behoeften in voor de volgende sessie.

- Tijdens onze tweede ontmoeting gaan we de diepte in d.m.v. een verzachtingstechniek. 

- Een derde ontmoeting bestaat uit een 20 minuten reflectie sessie door jouzelf in te plannen en delen. In dit gesprek reflecteren we terug op de uitwerking van de verzachtingstechniek en bied ik je steun in het toepassen hiervan in je dagelijks leven.

De eerste en tweede sessie duren ongeveer 50 minuten.
 

€175,-

Rouw zacht vrouw
online uitgebreid pakket
 

Een uitgebreid pakket bestaat uit:

-  Een eerste ontmoeting waarbij we elkaar leren kennen in een 'openhart(ig) gesprek'. In dit gesprek is er alle ruimte voor jouw verhaal en creëren we helderheid door het verkennen we jouw emoties, gedachtenpatronen en belemmeringen. Vanuit hier vullen we jouw behoeften in voor de volgende sessie

- Tijdens onze tweede en derde ontmoeting gaan we de diepte in d.m.v. verzachtingstechnieken. Deze technieken zullen op organische wijze elkaar aanvullen en verdiepen, voor een sterke verankering in zelfliefde.

- Een vierde ontmoeting bestaat uit een 20 minuten reflectie sessie door jouzelf in te delen. In dit gesprek reflecteren we terug op de uitwerking van de verzachtingstechniek en bied ik je steun in het toepassen hiervan in je dagelijks leven.


De eerste, tweede en derde sessie duren ongeveer 50 minuten.

€225,-

Visualisatie
Meditatie
Schrijfopdrachten
Ritueel
Energetische heling
Lichaamsbeweging/dans
Open ongefilterd gesprek
Creatief uiten
Voice healing
Innerlijke kind werk
Werken met de natuur (moeder aarde connectie)
* Bij aanschaf van beide pakketten is er de mogelijkheid te betalen in twee termijnen
 

openhart(ig) gesprek
Vrijblijvend

In een openhart(ig) gesprek is er vrijblijvende ruimte om jouw verhaal te delen en voelen we in op welke ondersteuning jij daarin nodig hebt. Je zit hier niet vast aan een x aantal sessies, waardoor we in het hier en nu in kunnen tunen op jouw emoties, gedachten en belemmeringen. We voelen in wat nu helpend is, en natuurlijk ook duurzaam doorwerkt op de langere termijn. Zo kunnen we ook (nieuwe) verzachtingstechnieken beoefenen.
Om het meeste uit een losse sessie te halen is een pro actieve houding en zelf verantwoordelijkheid nemen voor je heling proces passend.

 

€75,-

groepsbegeleiding
bottom of page