IMG_1712.jpg
IMG_1693.jpg

Ik ben Lynn,

intuïtief schrijver en hartwerker.

Mijn passie voor schrijven begon in mijn tienerjaren. Ik vond het moeilijk te dealen met mijn hooggevoeligheid in deze wereld, dus uitte ik mij in notitieboeken en dagboeken. Ik schreef altijd reflecterend vanuit gevoel, zo kwetsbaar mogelijk en gericht op een goed eind. Ik was altijd al gefascineerd door transformatie. Ik zag al vroeg in iedere situatie een les en merkte ook dat dat mij sterker en wijzer maakte. Toen ik besloot mijn schrijfsels te gaan delen via mijn Instagram ongeveer twee jaar geleden, merkte ik op dat ik mensen kon raken en inspireren met mijn teksten. Dit wakkerde een verlangen in mij aan die ik vroeger vaker heb ervaren, maar nooit op in ben gegaan.

 

 

 

Dit verlangen noem ik intuïtie. Deze intuïtie heeft de afgelopen jaren een flinke groeispurt gemaakt, mede door intense trauma's die ik heb opgelopen en ben gaan verwerken. Door mijn intuïtie werd ik gedwongen mijn binnenwereld te onderzoeken en daar ontmoette ik mijn meest pure en ware zelf: mijn hart. Op mijn pad naar zelfheling heb ik vaak uit wanhoop mijn hart om hulp gevraagd en zo hebben wij een band opgebouwd die ik met niks of niemand anders kan vergelijken. Dit pad naar zelfliefde is een intens pad, toch heeft iedereen het vermogen het aan te gaan en zelfs krachtiger, wijzer en levendiger hieruit te komen. Ik geloof dat het hart alles bevat wat je nodig hebt om je verlangens waar te maken. Ookal moet je daarvoor wel door schaduwdelen van overtuigingen, belemmeringen, heftige emoties en andere beperkingen die jou tegenhouden te leven in je grootsheid. Zolang je je hart voelt, is er licht.

Intuïtie

Levenslessen

trauma, angst, rouw

'Transformatie is comfortabel kunnen zijn in het oncomfortabele.
Voor even kunnen verblijven in jouw heftige emoties en gedachtegangen
zodat je ze ziet, en dat je voelt wat deze nou echt met je doen.
Dit geeft je de kracht om anders te gaan handelen en hiervoor te kiezen.'

Mijn transformatieproces begon toen ik mijn moeder verloor in 2015. Zij was mijn alles en daardoor voelde het ook alsof ik alles verloor. Ik heb mij in de twee jaar na haar overlijden heel 'sterk gehouden' totdat mijn lichaam aangaf dat ik mocht gaan voelen wat deze ervaring nou echt met mij had gedaan. Ik ging een periode in met veel angst en paniek die symbool stonden voor de roepingen naar mijn binnenwereld. Telkens als ik vast zat in angst wist ik dat ik bang was om verdriet, wanhoop, onmacht, boosheid of frustratie te voelen. De angst werkte als mijn beschermingsmechanisme, want ergens diep in mij was ik ervan overtuigd dat ik mijn pijn niet kon dragen. Dit was een hele zware en moeilijke tijd.

Door vele verschillende hulpverleners heb ik het vertrouwen op kunnen bouwen om aandacht te besteden aan mezelf en kan ik met volle trots zeggen dat ik in staat ben alles te voelen wat mijn lichaam wil verwerken. Ook andere trauma's en pijnstukken waarvan ik niet eens wist dat ik ze meedroeg. En dat niet alleen. Doordat ik zoveel aandacht ben gaan geven aan mijn binnenwereld en heftige emoties heb ik vele manieren ontdekt hoe ik daarmee kan dealen en zelfs om kan zetten in een kracht. Een kracht die jouw leven zoveel waardevoller gaat maken omdat je weet dat er zoveel mogelijk is. Vooral wanneer je de connectie met je hart en daarbij je intuïtie blijft maken, zul je veel meer voldoening ervaren in je leven.

Als je uitgebreider wilt lezen over mijn helingsproces, kun je mij volgen op Instagram of mijn blogs lezen.

IMG_1663.jpg

Spiritualiteit

Spiritualiteit op mijn pad naar zelfheling betekend mijn echte ik leren kennen. Mijn echte ik die zich bevind in mijn binnenwereld onder alle lagen van het ego, alle denkpatronen, belemmeringen en de pijn. De ruimte in mij die weet wat het beste is voor mij en dat uit in spontane inzichten, (onderbuik)gevoelens, synchroniciteiten, verlangens en connecties. 

Spiritualiteit voor mij is groeien in bewustzijn en ontdekken en omarmen wat dat met zich meebrengt. Groeien in bewustzijn veranderd je kijk op jezelf, de wereld en alles daarbuiten. Het universum is groots en dat zit allemaal in jou. 

Spiritualiteit toelaten is jouw zielsmissie omarmen. Het is 'ja' zeggen tegen het universum en meegaan met jouw eigen flow. Het is door weerstanden heen breken telkens weer, en zo laag voor laag tot jouw kern komen. 

Spiritualiteit is jouw kern leren kennen, je hart. En daarbij jezelf toestaan te luisteren naar haar unieke verlangens.

Daar ontdek je jouw gaves, jouw krachten. 

Ik kan niet wachten jou hierin te begeleiden zodat jij kan ervaren wat je hierin voor jezelf kunt betekenen en welke mogelijkheden je voor jezelf kunt creëren. 

Ben je benieuwd? Klik dan op 'Werk met mij'.

IMG_1602.jpg