top of page

Over Lynn

Mijn naam is Lynn Vugts en een van mijn grootste passies die is ontstaan in de afgelopen jaren is het verzachting creëren in mensen hun leven. Dit heeft z'n redenen en een van de grootste is denk ik het verlies van mijn moeder geweest in 2015. Door dit verlies heb ik door vele moeilijke jaren en heftige emoties, geleerd hoe ik mijn hart kan blijven openen naar mezelf, de wereld, naar God. Door verschillende processen heb ik ontdekt hoe sterk en tegelijkertijd zacht het hart is, als je daar aandacht aan geeft. 

Ik heb gezien door verschillende cursussen, programma's en vooral door het leven zelf vollop aan te gaan (door te reizen, verbindingen aan te gaan en nieuwe dingen te blijven leren en ontdekken) hoe ik er voor mezelf kan zijn. Zo heb ik geleerd te werken met mijn innerlijke kind, de vernieuwing van mijn gedachtenpatronen, het voelen van mijn lichaam en intuitie, hoe energie werkt en ook in ons systeem, hoe je expressie geeft aan je verlangens en nog veel meer. Doordat het leven mij laat zien hoe ik werk als mens, kan ik meer begrip opbrengen voor wie ik ben. Dat is zachtheid.

Vorig jaar (2022) ben ik begonnen met masseren, eerst in dienst bij Weleda City Spa en daarna al vrij snel voor mezelf in mijn eigen praktijk. Masseren is een prachtig vak en vooral op de manier hoe dit door mij heen is gekomen als een gave. Met een warm hart en aandachtvolle aanraking wil ik de mensen steunen in hun proces van zachtheid toelaten en meer bewustwording creëren over het lichaam.

Mijn massages zijn gericht op vrouwen omdat ik zie dat zij meer verlangen dit weer te voelen. Dit komt natuurlijk omdat deze zachtheid van nature al in ons zit, maar is weggesneeuwd door de wereld waarin we leven met bijhorende maatschappelijke normen. Ook focus ik mij op zwangere vrouwen omdat ik het dragen van een baby een magisch proces vind, waar ik mij afgelopen jaar in heb verdiept. 

Zachtheid maakt de mens op vele manieren liefdevoller, begripvoller en bewuster.

Daar wil ik aan bijdragen.

pf_edited_edited.jpg

Liefs,

     Lynn

 

bottom of page