DSC_1253_edited.jpg

Hey, mijn naam is Lynn..

..en ik voel mij op dit moment thuis in de omschrijving energetisch begeleider & hartvisionair.

Om maar meteen in het diepe en kwetsbare te duiken, wat ook belangrijke begrippen zijn die mijn werk bodem geven, is mijn pad naar het openen van mijn hartenkracht en buikkracht begonnen na het overleiden van mijn moeder in 2015. Mijn grootste angst werd werkelijkheid en zo werd ik in sneltreinvaart geconfronteerd met alle onlichte delen in mezelf. Mijn pad naar bewustzijnsgroei startte met veel rouw, angst en paniek, eenzaamheid en overleven. Hoe overweldigender de emotie, des te meer ik werd gepusht in het luisteren naar mijn innerlijke stem, oftewel mijn hart. Deze plek wist altijd wat het beste voor mij was, daar kon niks of niemand tegenop. Hier vond ik mijn authentieke waarheid en tools om mezelf te helpen. Dat betekent niet dat ik geen hulp heb gehad op mijn pad naar zelfheling, integendeel! Mijn hart wees mij altijd naar de juiste mensen, plekken, situaties die mij spiegelde in mijn eigen kracht. Een hele rauwe en tegelijkertijd zo'n zachte kracht. 

zachte en rauwe helingsgolven

'Het hart en de buik zijn de openingen naar nieuwe staten van zijn, voor iedereen uniek en leidend naar zijn of haar authentieke missie op deze aarde in deze tijd.
Daarbij is het heel belangrijk je eigen rauwheid en zachtheid te leren kennen, de nog angstige maar oh zo voedende helingsgolven toe te laten en te integreren voor de nieuwe jij, in de nieuwe tijd.'

Mijn hart weer leren voelen heeft mij gebracht bij een onbeschrijfelijk gevoel van liefde voor mezelf en alle aanwezigheid om mij heen. Een ruimte gevuld met diepe compassie waar eindeloos vanuit geleefd kan worden, zolang

je jezelf toestaat hier aanwezig te zijn. In het hart vinden we de verzachting voor alle delen in ons die pijn doen. Het hart openen staat gelijk aan durven voelen, altijd weer stappen in het onbekende en vertrouwen op je eigen waarheid. Dit proces gaat over het loslaten van je beschermende mind en durven zakken in de wijsheid van je lichaam, je hart en buik. Losbreken uit slachtofferschap, je kleiner maken dan je bent, over je grenzen laten gaan enz.  Je eigen pad durven kiezen en belopen ondanks alle angst, verwarring en onmacht. De rauwheid van je eigen zijn durven ervaren en daarin je kracht voelen. Want dit alles definieert jou niet, het is de aanwezigheid erachter, het bewustzijn, wat jouw leid naar de waarheid achter de dualiteit. Het hart en de buik zijn de openingen naar nieuwe staten van zijn, voor iedereen uniek en leidend naar zijn of haar authentieke missie op deze aarde in deze tijd. Daarbij is het heel belangrijk je eigen rauwheid en zachtheid te leren kennen, de nog angstige maar oh zo bewustzijnsverruimende helingsgolven toe te laten en te integreren voor de nieuwe jij.

DSC_1232.JPG

Moeder aarde, mama & vrouwzijn helingsgolven

Vanuit die nieuwe staten van zijn heb ik het (energetisch) contact met mama, moeder aarde en mijn vrouwzijn kunnen toelaten en dat zijn nu de energieën waarmee ik met veel plezier en verwondering werk. Met deze energieën creëer ik mijn heling ruimtes en activiteiten en dat voelt dragend, intuïtief, onvoorwaardelijk liefhebbend, kwetsbaar, diep en zo zo zacht. 

Deze energieën stromen vanuit een staat van aanwezig, ontspannen en in overgave zijn. Het voelt als thuiskomen om hierin te mogen verbinden met anderen. Ik nodig je uit om dit voor jezelf te ervaren en te ontdekken hoe dit kan bijdragen aan jouw eigen helingsreis.

Ben je benieuwd? Klik dan op 'flow met mij'.