top of page
DSC_1253_edited.jpg

Hey, mijn naam is Lynn..

..en ik voel mij op dit moment thuis in de omschrijving energetisch begeleider & hartvisionair.

Het hart.. oh het hart.. oneindige diepte, ontroering, kwetsbaarheid en hmmm. De laatste tijd ben ik niet meer zo van de verhalen, maar om je context te geven van mij en mijn levenswerk, nodig ik je uit tussen de regels mee te voelen.

Mijn hart heeft al flink wat heftige gevoelens ervaren, de ergste ervaring in dit leven tot nu toe is het overleiden van mijn moeder geweest in 2015. Toen begon voor mij de reis naar binnen pas echt. Meerdere jaren met veel rouw, eenzaamheid, verwarring en heftige angsten hebben het vertrouwen in mijn hart aangewakkerd. Wat kon ik anders? M'n ergste angst werd werkelijkheid, maar ik stond nog. Mijn hart brak open naar de meest echte liefde, die voor mezelf stroomt: de hoogste intelligentie, de bron, god. En dat had ik nodig want er stonden nog veel meer uitdagingen op mij te wachten. Belemmerende gedachtengangen, emotionele gehechtheden en energetische verwarring hebben mij naar binnen geroepen voor onderzoek, want ik wilde niks anders dan antwoord op de vraag: hoe bevrijd ik mezelf? Ik mocht leren mezelf aan te (durven) kijken, moeilijke delen te vergeven en accepteren en nu anders te kiezen want ik wil nieuwe gevoelens, nieuwe situaties en vooral een nieuw leven.

zachte en rauwe helingsgolven

energetisch helen en creëren

'Ik leerde mijn zachte en rauwe kant kennen. De zachte moeder in mij en de rauwe leeuw. Dit is de missie van een bezield mens, radicale liefde voor het zelf en innerlijke bevrijding.'

Ik leerde mijn zachte en rauwe kant kennen. De zachte moeder in mij voor mijn innerlijke kind in angst, verdriet en pijn is een vaste plek binnenin mij geworden als de wereld te groot of teveel voelt. En de rauwe leeuw in mij die vecht voor de waarheid van het hart en haar vuur inzet om deze te achterhalen en neer te zetten zolang ik leef. Dit is de missie van een bezield mens, radicale liefde voor het zelf en innerlijke bevrijding. 

 

 

 

Door mijn toewijding aan het hart, ben ik meer helder gaan zien, voelen en horen. Natuurlijke gaves die geactiveerd worden wanneer we groeien in bewustzijn. Ik ben een helder kanaal voor bron energie voor mezelf en anderen en dat voelt spannend en rijk. Spannend omdat je nooit weet welke magie er gaat ontstaan en rijk omdat dit proces je altijd brengt bij meer bewustzijn over jezelf en zo bij meer innerlijke vrijheid. Het voelt als thuiskomen om hierin te mogen verbinden met anderen. Ik nodig je uit om dit voor jezelf te ervaren en te ontdekken hoe dit kan bijdragen aan jouw eigen helingsreis. Heel erg welkom :)

DSC_1232.JPG
bottom of page