top of page
thumbnail_IMG_9028_edited_edited.jpg

Holistische massage

Wat is holistisch?
 

Het hele menszijn samen. Alle lagen voelen als één: de mentale, emotionele, fysieke en energetische. Al deze lagen geven een ingang tot het aanwezige zijn wat deze lagen verbind. Het voelen voorbij de woorden van deze zin, kan je al daar brengen. 

Het is belangrijk steeds opnieuw te blijven erkennen dat we holistisch zijn en daar aandacht aan te geven. Dat is iets wat we allemaal te weinig doen, anders zouden we niet zoveel moeten van onszelf, ontevreden zijn, gestrest raken én blijven. Het menszijn gaat over steeds terugkomen in balans, in harmonie vanuit de onbalans. En niet met als doel om daar voor altijd te blijven want dat bestaat niet, maar om er steeds naar terug te keren. De ontspanning, helderheid en kracht ervaren van het menszijn. Voor altijd dynamisch, voor altijd in ontwikkeling.

De kracht van aanraking
 

thumbnail_IMG_9032_edited_edited_edited.jpg

Aanraking, en zeker bewuste aanraking doet iets met een mens. Het maakt bewust van het lijf. Ons lichaam bezit de wijsheid van onze emoties, onze behoeften, onze reacties enz. Regelmatig aandacht geven aan wat er speelt in het lichaam, geeft een eerlijke indicatie van waar je staat in het moment. Door hiernaar te luisteren voorkom je onnodige belemmeringen en ervaar je langdurige voldoening en balans. 

 

thumbnail_IMG_9034_edited.jpg

Hoe ziet een massage bij mij eruit?
 

Budget tarief: 75 min, 45 euro
Regulier tarief: 75 min, 65 euro
Overvloed tarief: 75 min, 75 euro

In een massage laat ik je diep in je lichaam zakken door aanraking en energie. Ik laat jou en je lichaam voelen dat je veilig bent, dat je er mag zijn en dat er heling plaats mag vinden. 

Ik laat me leiden naar de plekken op het lichaam die aandacht vragen en daar hef ik fysieke blokkades op. Zo ontstaat er diepe ontspanning en ruimte voor wat zich wil laten zien. Dit kunnen emotionele reacties zijn, herhalende gedachtengangen, fysieke pijntjes of bepaalde beelden. Op deze manier creëer je bewustzijn over de signalen van je lijf en krijg je inzicht over jezelf. Vanuit daar kun je keuzes gaan maken die bijdragen aan jouw holistische welzijn. Hoe fijn :)

Ik begeleid je in het integreren van deze inzichten door het doorgeven van bepaalde meditaties, oefeningen of wat er dan ook nodig is. Ik gebruik de wijsheden en tools uit mijn eigen ervaringen.

Een massage moment duurt ca. 75 minuten; een incheckmoment, de massage en het integratiemoment. Een lekkere thee, chocolaatjes en natuurlijke materialen en oliën zijn belangrijk als je bij mij op bezoek komt. De massage vindt plaats in mijn praktijk op mijn woonadres in Vught.

Kies de investering die op dit moment bij je past. Contact mij over de mogelijkheden als geld in de weg staat.

 

bottom of page