top of page
DSC_1144_edited_edited.jpg
DSC_1146_edited_edited.jpg
DSC_1133_edited_edited.jpg
DSC_1112_edited.jpg

Belichaamde dans ceremonies

Zakken in het lichaam, de adem, de hartruimte, de buik, de benen, de voeten.. aanwezigheid uitspreiden in het voertuig van onze ziel. Het lichaam is zelfhelend, zolang wij durven te luisteren. Naar haar alarmen, blokkades, sensaties, behoeften, verlangens. De vervulling waar we naar opzoek zijn, de vrijheid, de wijsheid, de liefde vinden we allemaal daar. 

Belichaamde dans gaat voor mij over aanwezig zijn in het voelen, letterlijk bewegen door de blokkades van de mind, in het onbekende. Iedere beweging is nieuw, is intuïtief. Je weet nooit waar de beweging begint en waar deze eindigt, het enige wat zeker is is de flow van energie die stroomt door ons lichaam.

Het is overgave aan dat wat zich van nature voordoet, onbedacht en oncontroleerbaar. Het is voelen wat het onbekende met ons doet vanuit aanwezigheid, observatie. Daaruit ontstaat vertrouwen, en dat is de kracht die ons hart opent en authenticiteit laat ontwaken.

EVENEMENTEN AGENDA

DSC_1112_edited.jpg
Ontwaak je goddelijke zijn in dans.png
450BD5C3-72B8-4EB4-89BD-99F42EEC0902.jpg

Maandans ceremonie
online via Zoom
 

€10,-

Voel je welkom in ons gouden ei van aanwezigheid. Vanuit zachtheid, rust en ruimte zullen we bewegen en zo vorm geven aan onze goddelijkheid. Wat inhoud dat we in acceptatie zijn met alles wat er op dit moment in onszelf is. We begeleiden je door de weerstand in overgave aan de dualiteit, in die staat vinden we vrijheid vanuit vrijheid dansen we, geven we expressie aan de stroom van zijn. Door samen te komen in dit veld, vergroten we de aanwezigheid in ieder van ons. 

Datum van aankomende maandans ceremonie komt binnenkort online.

Meer weten over Ilse, klik HIER

bottom of page