1:1 heling sessie

Deze afgelopen jaren waarin angst, rouw en traumaverwerking grote thema's waren in mijn leven, heb ik mezelf energetisch leren helen met behulp van de universele liefdesenergie en de kristallen. Ik heb door mijn toegenomen helderziende en heldervoelende vermogens leren vertrouwen op de boodschappen die ik krijg van mijn lichaam en van verschillende gidsen binnen mijn 'spirit team'.

Ons lichaam bezit opgeslagen wijsheid die we met ieder moment van bewustwording wakker kunnen maken, dit gebeurt geleidelijk in het proces van heling van onze wonden en belemmeringen.

Daarnaast heeft ieder van ons een spirit team die onvoorwaardelijk voor ons klaar staan en er voor jou zijn om je te helpen als lichtwezen in een menselijk lichaam. 

Naast dat ik deze boodschappen heb leren voelen en zien, heb ik ook geleerd hoe noodzakelijk het is deze te integreren in mijn dagelijkse leven. Dit is een heel waardevol onderdeel, want alleen zo kun je hemel op aarde brengen en thuiskomen in je meest natuurlijke staat van zijn.

Met zachte en steunende kracht begeleid ik je terug naar je essentie en innerlijke wijsheid, zodat jij in staat bent de verantwoordelijkheid te nemen over jouw proces naar zelfheling en zo jezelf stap voor stap innerlijk te bevrijden van blokkades.

Dit kunnen emotionele, mentale, fysieke, spirituele en/of energetische blokkades zijn. 

Wanneer rouw een grote rol speelt in je leven, zijn deze heling sessies ook te combineren met persoonlijke- en groeps rouwbegeleiding, meer over de opties vind je op deze pagina: rouw begeleiding (binnenkort online)

DSC_0689%20(2)_edited.jpg
Een intuïtieve heling bij mij gaat over het energetische toelaten je te helpen in wat je nodig hebt op dit moment op jouw pad, daarbij te vertrouwen op dat de juiste boodschap voor dit moment zichtbaar wordt gemaakt en daarover bewustwording creëren 
hoe je dit praktisch toe kunt passen.

een intuïtieve heling sessie bestaat uit:

15/20 min gesprek & intentie zetten
40 min heling
15/20 min bezinning & reflectie

Tijdens een heling werk ik met het universele licht uit de kosmos om jouw lichtlichaam en chakra's te reinigen en zo terug te komen in je optimale staat van zijn. Daarnaast werk ik samen met mijn heldervoelende vermogen, spirit team en de kristallen om zo downloads en inzichten door te krijgen die bijdragen aan jouw heling. 

Tijdens en na de heling voel jij je diep ontspannen omdat er ruimte is gemaakt voor jouw ziel en dat voelt heerlijk. Op deze manier stel je jezelf open voor inzichten uit jouw eigen bron van wijsheid. Een puur gevoel van thuiskomen.Online heling
(via zoom of whatsapp/facetime)

Intuïtieve heling
('s - Hertogenbosch)

Mocht je ver weg wonen van mij of je comfortabeler voelen in je eigen ruimte, is het ook mogelijk een online heling te boeken met mij. Energie kent geen tijd, ruimte of afstand.

een online heling sessie bestaat uit:

15 min gesprek & intentie zetten
40 min healing
15 min bezinning & reflectie

Tijdens deze heling hebben we een kort gesprek zodat ik in kan tunen op jouw energie en we de intentie voor de heling kunnen verhelderen. Daarna kun je lekker gaan liggen met een dekentje over je heen en zorg ik voor ontspannen muziek. Ik gebruik een kristallengrid om zo de universele licht energie door jou heen te laten stromen op afstand. Tijdens de sessie blijven we verbonden zodat je vragen kunt stellen mocht dat nodig zijn en zodat ik je rustig uit de ontspanning kan halen en we over kunnen gaan in het eindgesprek. In het eindgesprek bespreken we onze beide ervaringen en inzichten en verhelderen we hoe je hier de komende tijd mee aan de slag kunt voor jezelf.

€75,-

€85,-

Helingtraject
(optioneel)

In sommige gevallen heeft een blokkade meer aandacht nodig om helder te worden, daarom is het ook mogelijk meerdere helingsessies achtereen te boeken binnen een bepaalde tijdsboog. In ons kennismakingsgesprek of na iedere sessie voelen we beide in hoeveel sessies dat er mogen zijn en waar we aandacht aan zullen besteden. 

Uit ervaring bestaat een helingstraject uit 2 tot 5 sessies.

Mocht je hierin interesse hebben, neem dan contact met mij op via onderstaande knop.

Testimonials

'Bij Lynn voel ik me erg op mijn gemak. Lynn heeft zo’n fijne, zachte en liefdevolle persoonlijkheid. Als ik bij haar ben, voelt het alsof ik echt kan landen in het hier en nu. Als ik haar aankijk, merk ik soms al dat dat iets met me doet. Alsof ik dan helderder ben, meer connected met mijn pure ik.

Tijdens de healing was ze met haar volledige aandacht bij mij. Door de aanrakingen van de reiki kwamen er veel gevoelens los. Het gevoel van liefde, warmte en steun voerden daarbij de boventoon. Het was heel prettig om te ervaren wat aanraking allemaal wel niet met je kan doen, en hoe belangrijk dat denk ik voor ieder mens is.

Het was ook fijn dat we eerst door middel van een meditatie even in het hier en nu landden, en dat we ook een kaartje hebben gelegd uit het Engelendek.'

2021-04-11 (2).png

Aniek, 29

'Ik ken Lynn nu al minstens een jaar en ik ervaar haar als een vrouw die enorm krachtig is in zachtheid. Zachtheid is een kracht en dat kan ik bij Lynn sterk voelen. Verbinden met Lynn brengt me als vanzelf naar mijn gevoel en in verbinding met de liefde van moeder aarde. Die belichaamde ‘moeder liefde’ die zij zo moeiteloos uitstraalt, voelt heel ondersteunend en veilig. Zij weet het hogere te verbinden met de aarde op een ‘humble’ en open wijze. Zo voelt het.

 

De healing zelf was heel fijn en de beelden die zij intuïtief door kreeg over mij tijdens de healing waren ontroerend en bekrachtigend. Hoe Lynn dit overbrengt en communiceert voelt heel ondersteunend. De rest van de dag heb ik me in de tuin gelegd en nog gemediteerd en ik mocht nog wat zaken loslaten ook. De healing werkt nog langer door, ook nog de dagen nadien voel ik nog steeds het effect. Dankjewel Lynn voor jouw liefdevolle ondersteuning.'

loran.png

Loran, 27

Wil je eerst kennis maken met mij om te kijken en voelen of ik of mijn healings iets voor je zijn? Je bent super welkom.