top of page
2021-04-10%20(8)_edited.jpg

Energetische heling

Ons lichaam bezit opgeslagen wijsheid die we met ieder moment van diepe aanwezigheid in ons lichaam zijn wakker kunnen maken. Dit proces is belangrijk in de tijd waarin we leven want door de opschoning van oude emoties, gedachtenpatronen en overgenomen gedragingen kunnen we onszelf vrijmaken voor de stem van onze ziel. Deze is voelbaar in onze intuïtie en door daar meer en meer naar te luisteren zullen we een nieuw gevoel van zingeving en eenheid ervaren met alles wat natuurlijk is op deze mooie aarde.

Met zachtheid en eerlijkheid begeleid ik je terug naar je essentie en innerlijke wijsheid, zodat jij in staat bent de verantwoordelijkheid te nemen over jouw proces naar zelfheling en zo jezelf stap voor stap innerlijk te bevrijden van blokkades.

Dit kunnen emotionele, mentale, fysieke, spirituele en/of energetische blokkades zijn. 

Energetische heling
(met kristallen, in Vught)

DSC_0689%20(2)_edited.jpg

Helingtraject
(optioneel)

In sommige gevallen heeft een blokkade meer aandacht nodig om helder en opgeschoond te worden, daarom is het ook mogelijk meerdere helingsessies achtereen te boeken binnen een bepaalde tijdsboog. In ons kennismakingsgesprek of na iedere sessie voelen we beide in hoeveel sessies dat er mogen zijn en waar we aandacht aan zullen besteden. 

Uit ervaring bestaat een helingstraject uit 2 tot 5 sessies.

Mocht je hierin interesse hebben, neem dan contact met mij op via onderstaande knop.

Tijdens een energetische heling bij mij mag je baden in een veilige en compassievolle ruimte zodat je in staat bent energetisch toe te laten wat je op dit moment op jouw pad nodig hebt om je vrijer te voelen, daarbij te vertrouwen op dat de juiste boodschap voor dit moment zichtbaar wordt gemaakt en daarover bewustwording creëren 
hoe je dit praktisch toe kunt passen. 

een energetische heling sessie bestaat uit:

15/20 min gesprek, intentie zetten en grondende meditatie
40 min heling
15/20 min bezinning, reflectie & kaartje trekken (plus chocolaatjes, fruit en thee)

Tijdens een heling werken we met de bron energie om jouw energielichaam en chakra's te reinigen zodat je terug kunt komen in je natuurlijke staat van zijn. Daarnaast verbind ik met mijn heldervoelende vermogen en de helende kristallen om zo inzichten door te krijgen die bijdragen aan jouw heling.

Dit gaat altijd in samenwerking mét jou(w ziel) en daardoor zijn de shifts die er plaatsvinden ook precies in de mate die jij aankunt en waar je naar verlangt. Een energetische heling is een uitwisseling van ziel tot ziel, waaruit we beide veel voldoening ervaren omdat we in verbinding staan met onze kern.


Tijdens en na de heling voel jij je diep ontspannen omdat er ruimte is gemaakt voor jouw ziel. Op deze manier stel je jezelf open voor inzichten uit jouw eigen bron van wijsheid, die zich dan kunnen integreren in jouw menselijke lichaam.

Uit reacties van klanten kwamen vaak de volgende ervaringen voorbij: puur gevoel van thuiskomen, innerlijke kracht, helderheid en steun.
Kies de investering die op dit moment bij je past. Contact mij over de mogelijkheden als geld in de weg staat.Budget tarief: 75 min, 55 euro
Regulier tarief: 75 min, 65 euro
Overvloed tarief: 75 min, 75 euro

Testimonials

'Bij Lynn voel ik me erg op mijn gemak. Lynn heeft zo’n fijne, zachte en liefdevolle persoonlijkheid. Als ik bij haar ben, voelt het alsof ik echt kan landen in het hier en nu. Als ik haar aankijk, merk ik soms al dat dat iets met me doet. Alsof ik dan helderder ben, meer connected met mijn pure ik.

Tijdens de healing was ze met haar volledige aandacht bij mij. Door de aanrakingen van de reiki kwamen er veel gevoelens los. Het gevoel van liefde, warmte en steun voerden daarbij de boventoon. Het was heel prettig om te ervaren wat aanraking allemaal wel niet met je kan doen, en hoe belangrijk dat denk ik voor ieder mens is.

Het was ook fijn dat we eerst door middel van een meditatie even in het hier en nu landden, en dat we ook een kaartje hebben gelegd uit het Engelendek.'

Aniek, 29

2021-04-11 (3)_edited_edited_edited.jpg

'Ik ken Lynn nu al minstens een jaar en ik ervaar haar als een vrouw die enorm krachtig is in zachtheid. Zachtheid is een kracht en dat kan ik bij Lynn sterk voelen. Verbinden met Lynn brengt me als vanzelf naar mijn gevoel en in verbinding met de liefde van moeder aarde. Die belichaamde ‘moeder liefde’ die zij zo moeiteloos uitstraalt, voelt heel ondersteunend en veilig. Zij weet het hogere te verbinden met de aarde op een ‘humble’ en open wijze. Zo voelt het.

 

De healing zelf was heel fijn en de beelden die zij intuïtief door kreeg over mij tijdens de healing waren ontroerend en bekrachtigend. Hoe Lynn dit overbrengt en communiceert voelt heel ondersteunend. De rest van de dag heb ik me in de tuin gelegd en nog gemediteerd en ik mocht nog wat zaken loslaten ook. De healing werkt nog langer door, ook nog de dagen nadien voel ik nog steeds het effect. Dankjewel Lynn voor jouw liefdevolle ondersteuning.'

Loran, 27

loran.png

Wil je eerst kennis maken met mij om te kijken en voelen of ik of mijn healings iets voor je zijn? Je bent super welkom.

bottom of page